Vragen van stemmers

Het kan zijn dat je als stemmer vragen hebt over de verkiezing of over het stemmen zelf. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen dan vind je onderaan het contactadres van de organisatie zodat je jouw vraag kunt stellen.
 

1. Hoe kan ik zien wie er genomineerd zijn?
Zoek in het overzicht van de genomineerden. Staat jouw favoriete leverancier uit de huwelijksbranche of bruidspaar dan nog niet in dit overzicht, dan kan je jouw favoriet hier nomineren.


2. Mijn favoriete leverancier of bruidspaar staat er nog niet tussen. Hoe meld ik die aan? 
Helaas is het niet meer mogelijk om jouw favoriete leverancier of bruidspaar voor deze editie op te geven. Wil je iemand nomineren voor de volgende editie? Deze kun je hier nomineren


3. Wie mogen er genomineerd worden?
Een genomineerde dient een statutair gevestigde onderneming binnen Nederland te zijn. De organisatie beoordeelt of een leverancier wordt toegelaten tot de verkiezing. In de categorie 'Bruidsparen' mogen alleen bruidsparen deelnemen die in 2017 zijn getrouwd of gaan trouwen.  


4. Wanneer ik mijn postcode invoer tijdens het stemproces, krijg ik de melding dat de postcode ongeldig is.
Nieuwe postcodes worden soms nog niet herkend, vul in dat geval een andere postcode uit de woon- of vestigingsplaats in.


5. Ik woon in het buitenland en wil graag mijn stem uitbrengen, maar mijn postcode wordt niet geaccepteerd.
Buitenlandse postcodes worden niet geaccepteerd, u kunt wel een postcode uit de woonplaats van de genomineerde invullen.


6. Ik ontvang geen bevestiging van mijn stem per e-mail.
Controleer eerst of de bevestiging in de ongewenste berichten / spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval, dan kan je via deze link opnieuw een bevestiging aanvragen. Lukt het dan nog steeds niet, stuur dan een e-mail naar info[@]loveawards.nl


7. Mag ik vaker stemmen?
Ja, je mag in elke categorie maximaal 1 keer een stem uitbrengen. Je kan pas een volgende stem uitbrengen in een nieuwe categorie wanneer je jouw eerder uitgebrachte stem hebt bevestigd middels de bevestigingsmail.  Daarnaast mag je ook een stem uitbrengen via SMS. 


8. Hoe kan ik stemmen via SMS?
Stemmen via SMS doe je door een SMS-bericht te sturen naar nummer 1008 met de tekst "LOVE [UNIEKE SMSCODE]". Let er op dat er een spatie staat tussen het woord LOVE en de unieke SMS-code. Stemmen via SMS mag maximaal 1 keer per mobiel nummer. Ter bevestiging van jouw stem ontvang je 1 SMS-bericht retour. De kosten hiervan bedragen eenmalig € 0,90 (exclusief de kosten van je mobiele telefoon). De unieke SMS-codes vind je op deze pagina.


9. Ik heb gestemd via SMS, maar ik ontvang geen bevestigingsbericht
Dan heeft het telefoonabonnement waarschijnlijk een Premium SMS Blokkade. Dit betekent niet dat je niet mee kan doen met een dergelijke stem actie. Je maakt deze blokkade ongedaan op www.smsdienstenfilter.nl  Daarna kan je wél aan het stemproces deelnemen.


10. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen mijn favoriete leverancier of bruidspaar heeft ontvangen?
Een aantal maal wordt er een tussenstand gepubliceerd. Deze tussenstanden kan je zien op de pagina Tussenstand. Tussen de momenten van publicatie van de tussenstand in, is het niet mogelijk om te zien hoe vaak er op jouw favoriete leverancier is gestemd.

 

11. Mijn email adres wordt niet herkend, kan ik nu wel stemmen?
Het systeem ziet sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen ook wel 'wegwerp e-mailadressen' genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden.


12. Het lukt mij niet om te stemmen via de mobiele website
Mocht het voorkomen dat het niet lukt om via de mobiele website te stemmen, dan zit rechtsboven op de mobiele website een button waarmee je naar de normale website gaat. Je kan dan op de normale website alsnog stemmen.


13. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan vanaf 14 november tot en met 31 december 2017 gestemd worden.


14. Hoe worden de winnaars bepaald?
In iedere provincie zijn er na 31 december 2017 per categorie twee provinciewinnaars: de genomineerde met het hoogste gemiddelde cijfer en de genomineerde met het meeste aantal stemmen (dit kan natuurlijk ook dezelfde genomineerde zijn, dan is dat de enige winnaar in de provincie!). Op deze manier maken kleinere genomineerden net zoveel kans op de titel als grotere genomineerden! Er zijn wel minimaal 30 bevestigde stemmen nodig om provinciewinnaar te kunnen worden. De provinciewinnaars ontvangen een Love Awards als ze zich laten huldigen bij de Award Uitreiking. In de categorie 'Huwelijksreizen' wordt alleen een landelijke winnaar uitgeroepen. 

De landelijke winnaar per categorie wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bij "Huwelijksreizen" is er 1 landelijke winnaar met het meeste aantal stemmen en 1 landelijke winnaar met de beste gemiddelde waardering. 

 

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, neem dan contact op met info[@]loveawards.nl.

De BID Awards georganiseerd door Big Improvement Day in samenwerking met Vote Company. 
Vote Company faciliteert publieksverkiezingen en faciliteert met OnlineStemtool.nl
digitaal stemmen ten behoeve van besluitvorming, ledenraadpleging en peilingen

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details