Over de BID Positivity Awards


Op 21 januari 2020 vindt de 13e editie van de Big Improvement Day plaats in het AFAS Circustheater in Den Haag. Op die dag worden de BID Positivity Awards uitgereikt. Er zijn verschillende categorieen:

  1. De meest positieve Nederlander
  2. Het meest positieve bedrijf
  3. De meest positieve overheidsorganisatie
  4. De meest positieve politicus

Met deze vier awards geven we aandacht aan de kracht van positiviteit. We hopen met deze Awards anderen te inspireren om vaker te denken in mogelijkheden, in plaats van moeilijkheden. Het publiek kan nu nominaties indienen. De vakjury selecteert hieruit de genomineerden, waarop ook door het publiek gestemd kan worden.

De jury bestaat uit Ali B (Winnaar van de Positiviteit Award 2019, juryvoorzitter), Arko van Brakel (Ondernemer en inspirator), Bas van der Veldt (CEO AFAS Software), Joop Drechsel (Voormalig CEO Walvis en BCD Travel), Bart de Vries (Commercieel Directeur JCDecaux), Dorine Burmanje (Voormalig voorzitter raad van bestuur Kadaster) en Mark Frequin (Buitengewoon Adviseur Publiek leiderschap).

 

 
Over de Big Improvement Day
Trots zijn op wat goed gaat is niet vanzelfsprekend in ons land. De Big Improvement Day (BID) is in 2008 opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Sindsdien komt de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven elk jaar op de derde dinsdag van januari samen voor de meest positieve dag van het jaar.

Wij geloven dat verfrissende ideeën ontstaan waar mensen uit verschillende sectoren met elkaar in contact gebracht worden. Dat er actie ontstaat wanneer er vragen gesteld worden en dat inspiratie leidt tot Big Improvement. Door de verbinding tussen overheid en bedrijfsleven te leggen, is BID de afgelopen jaren uitgegroeid tot een platform voor innovatieve ideeën, grensoverschrijdende ontmoetingen en vernieuwende samenwerking. Daarbij is het uitgangspunt van BID dat iedere bezoeker aan het einde van de dag naar huis gaat met minimaal één goed idee, één goed contact en één goede actie.

De BID Awards georganiseerd door Winkelman en Van Hessen in samenwerking met Vote Company

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details