Terugblik 2019

Duncan Laurence heeft de BID Positivity Award 2019 gewonnen. Hiermee is hij uitgeroepen tot meest positieve BN’er van 2019. Tijdens een feestelijk diner op 20 januari 2020, aan de vooravond van de dertiende editie van de Big Improvement Day (BID), in het AFAS Circustheater in Den Haag kreeg Duncan de prijs overhandigd van oud-winnaar en juryvoorzitter Ali B.


De BID Positivity Award voor meest de meest positieve overheidsorganisatie van Nederland is gewonnen door het Nationaal Programma Rotterdam Zuid. Dit jaar waren de drie overgebleven genomineerden het COA, het Nationaal Programma Rotterdam Zuid en de Gemeente Tilburg. Een unieke bijdrage aan welzijn en welvaart in Rotterdam Zuid, maken van NPRZ een terechte winnaar volgens de jury. “Het Nationaal Programma Rotterdam Zuid is hét voorbeeld van een positief werkende overheid: prachtige resultaten als kinderen die het beter doen op school, meer mensen die werk vinden en betere woningen krijgen. Dit is het resultaat van een langjarige samenwerking van onder andere de betrokken bewoners, gemeente, woningcorporaties, scholen, bedrijven, politie, zorginstellingen en het Rijk”, aldus juryvoorzitter Mark Frequin.


Saskia Mulder (The Social Reporter) won de Award voor de meest positieve onbekende Nederlander. Saskia ontving de Award uit handen van Ali B. 

 

De BID Awards georganiseerd door Big Improvement Day in samenwerking met Vote Company. 
Vote Company faciliteert publieksverkiezingen en faciliteert met OnlineStemtool.nl
digitaal stemmen ten behoeve van besluitvorming, ledenraadpleging en peilingen

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details